anything to make you smile



Band of horses.

Huk/Årnes







Lördagen spenderades ute. Jag drog upp folket vid nio och placerade oss alla på Bygdöbussen i sin Nazianda. Halv tio sprang jag runt på Huk´s klippor och letade efter den bästa platsen att ligga på. Jag fick dock ge mig när Tonia upptäckte fågelbajs på den bästa platsen av alla, gräsplätten precis vis klippväggen. Där allt mansfolk låg. Aah. Så istället fick vi ligga på sanden, där alla jävla barnfamiljer låg. Det sög en smula. För det första hatar jag sand, och för det andra är inte barn det första jag tänker på när jag vill koppla av. Jag löste dock det hela genom att nästintill bosätta mig i vattnet. Det hoppades, simmades och efter någon timme hittade jag en mini ö utanför Bygdö där jag la mig. Det var i stort sätt en sten som stack upp i från havet med plats för en person. Tog mig ca 10 min att simma ut och jag var nästintill extas, lugn och ro. Det enda som hördes var ljuden från båtmotorer och guppande vågor. Själslig orgasm tänkte jag för mig själv och skrattade sedan rått åt de andra som låg i sanden med 150 st barnfamiljer som grillade korv och lyssnade på Alexander Rybak.
















Efter Huk drog vi till Årnes som ligger ca 1 h utanför Oslo. Landet, små söta hus och hästar. Åh, i was in heaven. När vi kom fram så stod redan Anders & co och väntade på oss med flotten vid bryggan. Så vi lastade på allting, tände grillen och puffade ut på Älven. Jag & Tonia hinkade i oss vin. Sen blev det galet. Inga konstigheter. Dj Tonia & Dj Swica bestämde musiken. Det var MJ kväll på P3 och vi tyckte alla att The king of pop skulle hyllas. Det hela slutade dock med att jag och Tonia slog om den lilla radion och sändningen bröts titt som tätt.



I söndags hamnade vi dock rätt, då låg vi högst upp på klipporna och ägnade dagen åt att glo på snyggt mansfolk i deffade kroppar.

Mjau!


summer/city






Medelhavet i all ära. Men det är något speciellt med sommar i storstaden. Jag har aldrig tillbringat heta nätter och soliga dagar sådär på riktigt i en stad innan. Och att nu få göra det fullt ut i en stad som Oslo är bara helt fantastiskt. Visst är det äckligt varmt, och visst fan luktar soporna ett snäpp mer nere i city, men vadfan gör det när man går barfota hem längs de små gatorna som tar mig till Von der Lippes gate. Grilllukten varvas med en härlig syrendoft som sprider sig kring mig när jag passerar alla de små hus som ligger på på vägen hem. Överallt där det finns en ledig gräsplätt ligger folk med slutna ögon. Somliga ligger i varandras armar och viskar små kärleksförklaringar, de ler, ser upp mot skyn och stryker varandra längs den hud som solen redan har lyckats göra röd.

Och det slår mig, det är så kärlek luktar. Det är en alldeles speciell doft. Som bara man kan finna på sommaren.

I Fredags kändes livet lätt som en fjäder. Vi möttes upp för Susi på lilla Asia och därefter la vi oss i parken. Och plötsligt så var klockan halv ett på natten och ingen kunde förstå hur tiden kunde springa iväg så fort..och framförallt så lätt. För det enda vi gjorde var att prata om alla livets vackra ting, skratta och njuta av gräset under våra bara fötter.

RSS 2.0